
Антиоксиданты и депрессия
Похоже, что ни добавки антиоксидантов, ни добавки фолиевой кислоты не помогают поднять настроение, но употребление овощей и фруктов,...
Похоже, что ни добавки антиоксидантов, ни добавки фолиевой кислоты не помогают поднять настроение, но употребление овощей и фруктов,...
Недостаточное употребление продуктов, богатых клетчаткой, может привести к уплотнению артерий, что связано с риском...
Phytonutrients in certain plant foods may block the toxic effects of industrial pollutants, like dioxins, through the Ah receptor...
Canned beans are convenient, but are they as nutritious as home-cooked? And, if we do use canned, should we drain them or...
One reason why soy consumption is associated with improved survival and lower recurrence rates in breast cancer patients may be because soy phytonutrients appear to improve the expression of tumor-suppressing BRCA...
The intake of legumes—beans, chickpeas, split peas, and lentils—may be the single most important dietary predictor of a long lifespan. But what about concerns about intestinal gas?...
Might the antioxidant and anti-inflammatory properties of plant-based diets undermine some of the benefits of...
The decades-old dogma that the acid-forming quality of animal protein leads to bone loss has been called into...