
Моющее средство для фруктов и овощей - сделай сам
Коммерческие моющие средства для овощей и фруктов работают не лучше, чем водопроводная вода, но есть дешевое решение “сделай сам”, которое может полностью удалять налёт пестицидов.
Коммерческие моющие средства для овощей и фруктов работают не лучше, чем водопроводная вода, но есть дешевое решение “сделай сам”, которое может полностью удалять налёт пестицидов.
Переход с говядины на курятину и рыбу не может снизить уровень холестерина. Негативное влияние красных сортов мяса на профиль вашего холестерина может быть таким же, как и у белого мяса.
Эндотоксины промышленного происхождения в водной пищевой цепи могут влиять на развитие гениталий у мальчиков и сексуальную функцию мужчин.
Интервенционные клинические исследования подтверждают данные о том, что употребление в пищу животного белка заметно увеличивает риск почечных камней.
Исследования в пробирке демонстрируют такие преимущества органических продуктов, как лучшее подавление роста раковой опухоли. Но работает ли это на людях, а не только в чашке Петри?
Too much choline—a compound concentrated in eggs and other animal products—can make bodily secretions smell like rotting fish, and may increase the risk of heart disease, due to conversion in the gut to trimethylamine.
Plant-based diets appear to offer relief from a variety of menstrual symptoms, including cramping, bloating, and breast pain (cyclical mastalgia).
Americans eating meat-free diets average higher intakes of nearly every nutrient, while maintaining a lower body weight—perhaps due, in part, to their higher resting metabolic rates.
The beef industry designed a study to show that a diet containing beef was able to lower cholesterol—if one cuts out enough poultry, pork, fish, and cheese to halve one’s total saturated fat intake.
Expanding on the subject of my upcoming appearance on The Dr. Oz Show, a landmark new article in the New England Journal of Medicine shows that choline in eggs, poultry, dairy, and fish produces the same toxic TMAO as carnitine in red meat—which may help explain plant-based protection from heart disease and prostate cancer.
Those eating a more plant-based diet may naturally have an enhanced antioxidant defense system to counter the DNA damage caused by free radicals produced by high-intensity exercise.
Meat and sugar increase uric acid levels, which are associated with increased risk of gout, hypertension (high blood pressure), obesity, prediabetes, diabetes, kidney disease and cardiovascular disease.
Эндотоксины промышленного происхождения в водной пищевой цепи могут влиять на развитие гениталий у мальчиков и сексуальную функцию...
Интервенционные клинические исследования подтверждают данные о том, что употребление в пищу животного белка заметно увеличивает риск...
Исследования в пробирке демонстрируют такие преимущества органических продуктов, как лучшее подавление роста раковой опухоли. Но...
Коммерческие моющие средства для овощей и фруктов работают не лучше, чем водопроводная вода, но есть дешевое решение “сделай сам”,...
Переход с говядины на курятину и рыбу не может снизить уровень холестерина. Негативное влияние красных сортов мяса на профиль вашего...
Phytonutrients in certain plant foods may block the toxic effects of industrial pollutants, like dioxins, through the Ah receptor...
Americans eating meat-free diets average higher intakes of nearly every nutrient, while maintaining a lower body weight—perhaps due, in part, to their higher resting metabolic...
Too much choline—a compound concentrated in eggs and other animal products—can make bodily secretions smell like rotting fish, and may increase the risk of heart disease, due to conversion in the gut to trimethylamine....