
Говядина, курятина, рыба и уровень холестерина
Переход с говядины на курятину и рыбу не может снизить уровень холестерина. Негативное влияние красных сортов мяса на профиль вашего холестерина может быть таким же, как и у белого мяса.
Переход с говядины на курятину и рыбу не может снизить уровень холестерина. Негативное влияние красных сортов мяса на профиль вашего холестерина может быть таким же, как и у белого мяса.
От высокого кровяного давления, фактора риска убийцы №1 во всем мире, можно избавиться с помощью здорового рациона питания.
Какие продукты растительного и животного происхождения ассоциативно связаны с развитием множественной миеломы и какое действие специя куркума может оказать на прогрессирование моноклональной гаммопатии неопределенного значения?
Исследования в пробирке демонстрируют такие преимущества органических продуктов, как лучшее подавление роста раковой опухоли. Но работает ли это на людях, а не только в чашке Петри?
Питание в камере смертников дает некоторое представление о стандартной диете на Западе
The consumption of phosphorus preservatives in junk food, and injected into meat, may damage blood vessels, accelerate the aging process, and contribute to osteoporosis.
Most children don't drink water from when they wake up to when they go off to school. Interventional trials show this mild state of dehydration may negatively affect scholastic performance.
Those eating more sour fruit may risk greater erosion of their tooth enamel (especially if teeth are brushed in a softened state), but there's a simple solution.
The beef industry designed a study to show that a diet containing beef was able to lower cholesterol—if one cuts out enough poultry, pork, fish, and cheese to halve one’s total saturated fat intake.
Dioxins, endocrine disrupting pollutants, heavy metals, saturated fat, and steroids in the meat supply may be affecting sperm counts, semen quality, and the ability of men to conceive.
People consuming low-calorie sweeteners may overcompensate by eating more than they otherwise would.
Iron is a double-edged sword. If we don't absorb enough, we risk anemia; but if absorb too much, we may increase our risk of cancer, heart disease, and a number of inflammatory conditions. Because the human body has no mechanism to rid itself of excess iron, one should choose plant-based (non-heme) sources, over which our body has some control.
Какие продукты растительного и животного происхождения ассоциативно связаны с развитием множественной миеломы и какое действие...
Исследования в пробирке демонстрируют такие преимущества органических продуктов, как лучшее подавление роста раковой опухоли. Но...
От высокого кровяного давления, фактора риска убийцы №1 во всем мире, можно избавиться с помощью здорового рациона...
Питание в камере смертников дает некоторое представление о стандартной диете на...
Переход с говядины на курятину и рыбу не может снизить уровень холестерина. Негативное влияние красных сортов мяса на профиль вашего...
The consumption of phosphorus preservatives in junk food, and injected into meat, may damage blood vessels, accelerate the aging process, and contribute to...
The beef industry designed a study to show that a diet containing beef was able to lower cholesterol—if one cuts out enough poultry, pork, fish, and cheese to halve one’s total saturated fat...
Public health campaigns can use vanity to improve fruit and vegetable consumption, since experiments show carotenoid phytonutrients improve the physical attractiveness of African, Asian, and Caucasian...