
Питание и изжога (кислотный рефлюкс) при ГЭРБ
Какие продукты следует употреблять или избегать для профилактики и лечения кислотного рефлюкса, чтобы не подвергнуться риску развития пищевода Баретта и рака пищевода?
Какие продукты следует употреблять или избегать для профилактики и лечения кислотного рефлюкса, чтобы не подвергнуться риску развития пищевода Баретта и рака пищевода?
Переход с говядины на курятину и рыбу не может снизить уровень холестерина. Негативное влияние красных сортов мяса на профиль вашего холестерина может быть таким же, как и у белого мяса.
Из консерванта диоксида серы в сухофруктах, из сульфита в вине и при гниении непереваренного животного белка в кишечнике образуется сероводород – газ с запахом тухлых яиц, который связан с воспалительными заболеваниями кишечника.
Интервенционные клинические исследования подтверждают данные о том, что употребление в пищу животного белка заметно увеличивает риск почечных камней.
Too much choline—a compound concentrated in eggs and other animal products—can make bodily secretions smell like rotting fish, and may increase the risk of heart disease, due to conversion in the gut to trimethylamine.
The foreign meat molecule Neu5Gc builds up in human tumors and atherosclerotic plaques, and may play an inflammatory role in the progression of both diseases.
The secret to naturally boosting serotonin levels in the brain may include eating foods such as pumpkin seeds, with a high tryptophan-to-total protein ratio. This may help explain why studies show that those eating plant-based diets have superior mood states.
The boost in detoxifying enzymes triggered by cruciferous vegetable consumption may last for weeks!
A randomized phase II clinical trial on the ability of strawberries to reverse the progression to esophageal cancer.
Garlic and flavonoid phytonutrients found in fruits, vegetables, nuts, and grains appear to protect against DNA damage induced by mutagenic chemicals found in cooked meat.
People eating conventional diets may ingest a trillion microparticles of the food-whitening additive, titanium dioxide, every day. What implication might this have for inflammation in the gut?
The early onset of puberty in girls associated with animal protein consumption may be due to endocrine-disrupting chemical pollutants in the meat supply.
Какие продукты следует употреблять или избегать для профилактики и лечения кислотного рефлюкса, чтобы не подвергнуться риску развития...
Интервенционные клинические исследования подтверждают данные о том, что употребление в пищу животного белка заметно увеличивает риск...
Из консерванта диоксида серы в сухофруктах, из сульфита в вине и при гниении непереваренного животного белка в кишечнике образуется...
Переход с говядины на курятину и рыбу не может снизить уровень холестерина. Негативное влияние красных сортов мяса на профиль вашего...
Too much choline—a compound concentrated in eggs and other animal products—can make bodily secretions smell like rotting fish, and may increase the risk of heart disease, due to conversion in the gut to trimethylamine....
Plant-based diets tend to be alkaline-forming. This may help protect muscle mass, and reduce the risk of gout and kidney stones. The pH of one's urine can be estimated with natural pigments, using kitchen...
The decades-old dogma that the acid-forming quality of animal protein leads to bone loss has been called into...
Reducing the ratio of animal to plant protein in men’s diets may slow the progression of prostate...