Парадокс растений д-ра Гандри – это ошибка
Книга, предлагающая разоблачение “скрытых опасностей” здорового питания, не проходила даже поверхностную критическую проверку.
Книга, предлагающая разоблачение “скрытых опасностей” здорового питания, не проходила даже поверхностную критическую проверку.
Как правильно варить фасоль.
Способны ли лектины объяснить, почему у тех, кто съедает больше бобовых и цельных зерновых, рак встречается реже?
Бобовые (бобы, фасоль, горох, нут и чечевица) просто помогают предотвратить заболевание или также лечат и обращают его вспять?
Inadequate fiber intake appears to be a risk factor for breast cancer, which can explain why women eating plant-based diets may be at lower risk.
One reason why soy consumption is associated with improved survival and lower recurrence rates in breast cancer patients may be because soy phytonutrients appear to improve the expression of tumor-suppressing BRCA genes.
A workplace dietary intervention study at GEICO corporate headquarters demonstrates the power of plant-based eating.
All men should consider eating a prostate-healthy diet, which includes legumes (beans, peas, lentils, soy); certain vegetables (like garlic and onions); certain seeds (flax seeds); and the avoidance of refined grains, eggs, and poultry.
Some foods appear protective against the development of skin wrinkles—while others may make them worse.
The intake of legumes—beans, chickpeas, split peas, and lentils—may be the single most important dietary predictor of a long lifespan. But what about concerns about intestinal gas?
Plant-based diets may prove to be a useful nutrition strategy in both cancer growth control as well as lifespan extension, because these diets are naturally lower in methionine.
To maintain the low IGF-1 levels associated with a plant-based diet, one should probably eat no more than 3-5 servings of soy foods a day.
Способны ли лектины объяснить, почему у тех, кто съедает больше бобовых и цельных зерновых, рак встречается...
Как правильно варить...
Книга, предлагающая разоблачение “скрытых опасностей” здорового питания, не проходила даже поверхностную критическую...
Бобовые (бобы, фасоль, горох, нут и чечевица) просто помогают предотвратить заболевание или также лечат и обращают его...
One reason why soy consumption is associated with improved survival and lower recurrence rates in breast cancer patients may be because soy phytonutrients appear to improve the expression of tumor-suppressing BRCA...
The intake of legumes—beans, chickpeas, split peas, and lentils—may be the single most important dietary predictor of a long lifespan. But what about concerns about intestinal gas?...
Plant-based diets may prove to be a useful nutrition strategy in both cancer growth control as well as lifespan extension, because these diets are naturally lower in...
When measured on a cost-per-serving, cost-per-weight, or cost-per-nutrition basis, fruits and vegetables beat out meat and junk...