Парадокс растений д-ра Гандри – это ошибка
Книга, предлагающая разоблачение “скрытых опасностей” здорового питания, не проходила даже поверхностную критическую проверку.
Книга, предлагающая разоблачение “скрытых опасностей” здорового питания, не проходила даже поверхностную критическую проверку.
Как правильно варить фасоль.
Способны ли лектины объяснить, почему у тех, кто съедает больше бобовых и цельных зерновых, рак встречается реже?
Бобовые (бобы, фасоль, горох, нут и чечевица) просто помогают предотвратить заболевание или также лечат и обращают его вспять?
Из консерванта диоксида серы в сухофруктах, из сульфита в вине и при гниении непереваренного животного белка в кишечнике образуется сероводород – газ с запахом тухлых яиц, который связан с воспалительными заболеваниями кишечника.
The so-called "lentil effect" or "second meal effect" describes the remarkable effect of beans to help control blood sugar levels hours, or even the next day, after consumption.
Inadequate fiber intake appears to be a risk factor for breast cancer, which can explain why women eating plant-based diets may be at lower risk.
A workplace dietary intervention study at GEICO corporate headquarters demonstrates the power of plant-based eating.
One reason why soy consumption is associated with improved survival and lower recurrence rates in breast cancer patients may be because soy phytonutrients appear to improve the expression of tumor-suppressing BRCA genes.
All men should consider eating a prostate-healthy diet, which includes legumes (beans, peas, lentils, soy); certain vegetables (like garlic and onions); certain seeds (flax seeds); and the avoidance of refined grains, eggs, and poultry.
The intake of legumes—beans, chickpeas, split peas, and lentils—may be the single most important dietary predictor of a long lifespan. But what about concerns about intestinal gas?
Some foods appear protective against the development of skin wrinkles—while others may make them worse.
Способны ли лектины объяснить, почему у тех, кто съедает больше бобовых и цельных зерновых, рак встречается...
Как правильно варить...
Книга, предлагающая разоблачение “скрытых опасностей” здорового питания, не проходила даже поверхностную критическую...
Бобовые (бобы, фасоль, горох, нут и чечевица) просто помогают предотвратить заболевание или также лечат и обращают его...
Из консерванта диоксида серы в сухофруктах, из сульфита в вине и при гниении непереваренного животного белка в кишечнике образуется...
Canned beans are convenient, but are they as nutritious as home-cooked? And, if we do use canned, should we drain them or...
One reason why soy consumption is associated with improved survival and lower recurrence rates in breast cancer patients may be because soy phytonutrients appear to improve the expression of tumor-suppressing BRCA...
The intake of legumes—beans, chickpeas, split peas, and lentils—may be the single most important dietary predictor of a long lifespan. But what about concerns about intestinal gas?...